POZIV U IME DECE...

   
 
 
   

... Proizvođačima bebi opreme, dečije odeće, obuće i igračaka, proizvođačima zdrave hrane i prehrambenih proizvoda za decu, privatnim obdaništima, dečijim studijima, kreativnim školicama i radionicama, slikarskim i glumačkim ateljeima i pozorištima za decu, lekarskim, zubnim i psihološkim ordinacijama, književnicima i pesnicima za decu, animatorima, organizatorima dečijih proslava i rođendana, sportskim i kulturnim centrima i svim drugim institucijama koje rade za decu ili sa decom.

Poštovani prijatelji,

Najlepši i najsadržajniji domaći Internet sajt "Zvrk" namenjen deci postoji zahvaljujući nezavisnom i neprofitnom timu kreativnih i predanih ljudi koji od februara 2001. godine rade za decu. Do sada smo zabeležili izvanrednu posetu i odziv dece, jer pažljivo birani dizajn i puno zanimljivosti i zabave na sajtu garantuju višesatnu zabavu dece uzrasta 4 do 12 godina, pa čak i onih starijih. Sadržaji koje nudimo pažljivo su odabrani i izuzetno kvalitetni multimedijalni materijali namenjeni pre svega edukaciji kroz zabavu, ali i igri i zabavi dece kao dečijoj nepresušnoj potrebi. Naročito vodimo računa da se na sajtu ne nađe nikakav materijal koji bi na bilo koji način mogao asocirati na nasilje! Sajt se neprekidno prati i svakodnevno dopunjuje i ažurira, jer je postao svojevrsna dečija Internet institucija i lider na planu edukacije i zabave dece na najsavremenijem mediju današnjice, što je potvrđeno nizom priznanja koje smo do sada dobili. Takođe, časopis "PC Press" svrstao je naš sajt medu 50 najboljih sajtova jugoslovenskog Interneta za 2001., 2002., 2003. i 2004. godinu.

Prateći potrebe svojih ciljnih grupa i "Zvrk" se razvija i raste i to je upravo razlog zbog kojeg se obraćamo svim pojedincima, firmama i institucijama koje se bave decom i dečijim potrebama, koje rade sa decom i za decu:

Pozivamo sve vas koji ste u mogućnosti da budete organizatori nagradnih igara na našem sajtu sa fondom nagrada iz Vašeg proizvodnog ili uslužnog programa da na taj način sebi obezbedite odličnu reklamu po veoma povoljnim uslovima i ujedno obradujete mnogo dece.

Ovim posebno pozivamo i distributere filmova za decu, dečija pozorišta, sportske i kulturne centre i druge dečije ustanove čije filmove, predstave i događanja besplatno reklamiramo svake nedelje u kulturnom vodiču za decu "Kulturni događaji ove nedelje u Beogradu" da zauzvrat deci ponude preko našeg sajta određeni broj besplatnih ulaznica tokom godine i da na taj način ostvarimo uspešnu dvosmernu saradnju, a za dobrobit dece.

Pozivamo i sve vas koji želite i koji ste u mogućnosti da budete pokrovitelji našeg sajta i naši donatori u smislu hardverske i softverske opreme koja nam je preko potrebna, kao i novčanih donacija, da nam se javite kako bismo se dogovorili o budućoj saradnji. Bićemo zahvalni i svima onima koji nas upute na zainteresovane institucije i organizacije koje nam mogu pomoći da budemo još bolji i uspešniji i da svi zajedno usrećimo što više dece.

Svima onima koji žele nudimo i mogućnost da, na veoma jednostavan i pristupačan način, reklamiraju svoje proizvode i usluge namenjene deci na sajtu "Zvrka" po veoma povoljnim cenama.

Pomozite nam da budemo još bolji i da zajedno usrećimo što više dece, jer deca su naše najveće blago! Učinite nešto za njih!

 

Javite nam se za dogovor!

zvrk@zvrk.rs


Srdačan pozdrav u ime kreativnog tima "Zvrka",

Ilija M. Dimitrijević

glavni i odgovorni urednik


Prethodna stranica

broj poseta