Garfild i prijatelji
 

 
   

Dobrodošli među stripove o najpopularnijoj mački na svetu - Garfildu!

Za početak, hajde da se upoznamo!

 
Garfild je mačak - lik rođen pre 23 godine po ugledu na jednog pravog lenjog i debelog, ali neodoljivo pametnog i bistrog mačka poznatog crtača Džima Dejvisa. Garfild je potpuno nalik njemu - debeo i lenj, obožava kafu, lazanje, kolače i sve što se može naći u frižideru. Obožava dugo da spava u svojoj kutiji, jer mrzi jutro i bilo kakvu aktivnost. Vreme provodi u jelu, spavanju i gledanju televizije, a omiljena zabava mu je drugi ljubimac u kući, blentavi i prostodušni pas Odi i sprovođenje u delo raznih smicalica i malih pakosti. Nije nikakav lovac miševa i najčešće samo uživa u svojoj lenjosti. .  
 
 
 

 
 
Džon je Garfildov i Odijev vlasnik, prostodušni večiti neženja poreklom sa seoske farme. Osim što trpi sve nestašluke svojih dlakavih četvoronožaca, nema mnogo sreće ni sa devojkama, ima loš ukus za oblačenje i nije mnogo zabavan. Često se pridružuje Garfildu u lenčarenju ili pokušava da ga natera da se promeni. Najčešće zajedno piju kafu i veselo se nadmudruju.
 

 
 
Odi je blentavi i ne baš previše pametni pas sa kojim se Garfild redovno šali na račun njegovog ogromnog jezika i dugačkih ušiju. Obožava da ga šutne sa stola ili mu napravi neku sličnu pakost. Omiljena Odijeva zabava je trčanje oko kuće bez kraja, lajanje na ptice i balavljenje po kući. Ipak, Odi je dobar i veran drug, koji ponekad i sam smišlja male pakosti.  
 
 

 
 
Puki je omiljena Garfildova igračka i najbolji drug. Iako je samo običan plišani meda, Garfild ga smatra pravom "osobom" i prijateljem bez kojeg ne može da zaspi. Ljubomorno ga čuva i pazi i nikome ga ne da.
 

A sada...

Garfild stripovi za Vas!!!

Kliknite na broj strane:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

Specijalni novogodišnji Garfild stripovi!

kliknite na sličicu!


Želite li da gledate Garfild crtaće na kompjuteru?

( Za preuzimanje "crtaća" morate biti konektovani na Internet u tzv. FULL režimu! )

Da biste gledali crtaće potrebno je najpre da imate instalirani QuickTime program - ako ga nemate, možete ga besplatno preuzeti klikom na

A sada - izaberite crtać koji želite da gledate i kliknite na sličicu da biste ga preuzeli!

1. Garfild i Džon - "Igra" (preuzimanje traje ~ 14 minuta)

2. Garfild - "Večera" (preuzimanje traje ~ 13 minuta)

3. Garfild i Odi - "Nestašluci" (preuzimanje traje ~ 12 minuta)

4. Garfild i Džon - "Zaboravni Džon" (preuzimanje traje ~ 15 minuta)

5. Garfild i Džon - "Iznenađenje" (preuzimanje traje ~ 16 minuta)


Prethodna stranica

Broj poseta